Chico's Place

Chico's Place

Bent u op zoek naar een eetgelegenheid of restaurant in het centrum van Arnhem?

Chico's Place heeft met veel gerechten op de menukaart een veelzijdig aanbod. Wij bieden onder andere lunches en bedrijfsuitjes aan in Arnhem. Het adres voor heerlijke zakenlunches. Alles vers bereid!

Of u nu met twee personen of met groot gezelschap te gast bent, Chico's Place heeft alle ingrediënten in huis om het voor u een onvergetelijke dag / avond te maken in een sfeervolle ambiance. Turks eten in Arnhem krijgt op deze manier een nieuwe dimensie.

Menu Chico's PlaceChico's Place Broodjes

Zakelijk

Wij bieden onder andere lunches en bedrijfsuitjes aan in Arnhem. Het adres voor heerlijke zakenlunches. Alles vers bereid! Uiteraard kunnen bedrijven gemakkelijk en snel bestellen via onze website. Wilt u als bedrijf onze luxe verdieping afhuren, dan is dat ook geen enkel probleem. Voor meer informatie belt u met Chico’s Place tel: 026 - 351 84 61.

Nu ook lekker genieten van Chico’s Place To Go op de Korenmarkt!

Wat zou stappen zijn zonder een broodje doner of kebab? Precies… en daarom is Chico’s Place To Go op donderdag, vrijdag en zaterdag maar liefs tot 07:00 uur in de ochtend geopend!

Lekker voor, tijdens of na het stappen genieten van de heerlijkste gerechten. Maar Chico Place to go biedt meer. Wij hebben een uitgebreid aanbod van de heerlijkste belegde broodjes, keuze uit wit of bruin brood en van pistolet tot driehoek broodjes. Vanaf 10:00 in de ochtend al genieten van de heerlijke en verse broodjes! Klik hier voor meer informatie over Chico’splace To Go.

Thuis lekker genieten van de heerlijke gerechten van Chico’s place?

Bestel nu gemakkelijk en snel online op www.chicosplace.nl

Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte van onze nieuwste gerechten, nieuwtjes en aanbiedingen.

Openingstijden locatie Chico's Place

  • Maandag 11:00 - 02:00 uur
  • Dinsdag 11:00 - 02:00 uur
  • Woensdag 11:00 - 02:00 uur
  • Donderdag 11:00 - 02:00 uur
  • Vrijdag 11:00 - 02:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 02:00 uur
  • Zondag 11:00 - 02:00 uur

Vind ons op Facebook